AEK Oradea pierde în sferturi la lovituri de departajare și ratează turneul final tot după un meci cu 7 metri!!!

Giorgio Mare Oradea

Blestemul penaltyurilor o lovește iar pe AEK Oradea! În cadrul sferturilor de finală ale Campionatului Național de Minifotbal, faza regională NV, cvadrupla campioană a județului Bihor, AEK Oradea, a fost eliminată de FC Premier în urma executării loviturilor de departajare, unde arădenii s-au impus cu 4-3. La finele celor 50 de minute de joc scorul a fost egal: 1-1, pentru AEK  reușind să înscrie Andrei Ferik.

În jocul de la Arad cu… FC Premier Arad, orădenii au contestat arbitrajul. S-au acordat peste trei minute de prelungire și arădenii au înscris și au egalat astfel în ultima secundă pentru ca apoi  să o elimine pe AEK la 7 metri.

Mai mult, AEK Oradea a ratat, pentru prima dată și prezența la turneul final al Campionatului Național după ce a pierdut meciul decisiv cu MG Alba Iulia, tot la 7 metri, la finele timpului regulamentar scorul fiind egal:0-0!

La turneul regional, în faza grupelor, AEK  a mai contabilizat două rezultate de egalitate, însă în ambele partide orădenii au reușit să se impună la 7 metri. De data aceasta Zeița Fortuna nu le-a fost alături…  nici în sferturi și ici în jocul decisiv de calificare la Turneul Final (primele șase se califică), în care norocoșii au fost cei din Alba Iulia.

SC Rozsdas Service SRL

Remarcabilă prestația echipelor din Sălaj, cele două. Dia Guard Divino și Autovip Șimleu Silvaniei reușind să acceadă în semifinale.

SFERTURI DE FINALĂ

Dia Guard Divino Zalău – MG Alba Iulia 2-0

Autovip Șimleu Silvaniei – AC Luciano Arad 4-1

FC Premier Arad – AEK Oradea 1-1 (4-3 la 7 metri)

BNT Cluj Napoca – Luceafărul Florești 0-0 (2-3 la 7 metri)

SEMIFINALE

Dia Guard Divino – FC Premier

Autovip – Luceafărul Florești

 

 

Din aceeași categorie